21-16-01_de_1740x600-2

Descopera display-uri din lemn


Display-uri pentru o prezentare naturala!

display-urile publicitare pentru masă și podea din lemn conving prin durabilitatea și aspectul lor natural. Atât standurile de masă, cât și cele de podea pot fi utilizate pentru prezentarea de postere sau produse. Descoperiți exponate din lemn pentru mobilier sau echipamente durabile în afacerea dumneavoastră. Personalizați cu o imprimare sau frezare.

Suport pliante reciclabil „Nerine“

 • suport elegant pentru broșuri din lemn
 • pentru afișarea de pliante și broșuri în diferite formate standard
 • expediere optimizată datorită unui sistem plug-in necomplicat
 • stand cu 1 compartiment pentru prezentare pe mese și tejghele

mai multe detalii»

Display de prezentare „Nerine“

 • prezentarea mărfurilor într-un design natural
 • afișaje cu mai multe niveluri
 • livrare cu economie de spațiu în piese individuale
 • asamblare rapidă prin simpla asamblare
 • prezentări atractive din lemn pentru mese și tejghele

mai multe detalii »

Sina de prindere pentru postere ''Madera“

 • ideal pentru postere
 • format din 4 baghete de lemn (2x deasupra, 2x dedesubt pentru ponderare)
 • aspect de lemn nobil, durabil
 • disponibil în lemn natural, aspect lemn închis, alb, negru
 • lățimea profilului: 21 mm

mai multe detalii »

Stand pentru postere „Kavero“

 • suport de masă robust din lemn de pin
 • formatul de inserție A4 pentru publicitate
 • pot fi completate cu panouri de ardezie sau buzunare pentru postere
 • afișarea pe două fețe a informațiilor sau a publicității

mai multe detalii »

Placuta nume din lemn „Nerine“

 • proiectabil individual prin prelucrare cu laser
 • fabricat din lemn de mesteacăn de înaltă calitate
 • sunt posibile logo-uri, nume individuale sau forme speciale
 • plăcuțe de nume cu farmec durabil și natural

mai multe detalii »

Display-uri sustenabile din lemn

Sustenabilitatea produselor sau conștiința de mediu a companiilor devine din ce în ce mai mult un criteriu de cumpărare decisiv. Prin urmare, marile mărci acordă deja atenție prezentării naturale a produselor lor. Acestea se bazează pe reciclare, pe evitarea deșeurilor de ambalaje sau pe conservarea materiilor prime finite.

Prin urmare, materiile prime durabile nu joacă un rol doar în producție sau în ambalare. Sustenabilitatea mobilierului sau a prezentării bunurilor face parte, de asemenea, din imaginea corporativă. Acestea au o influență asupra imaginii externe a companiei. Astfel, resursele naturale sunt, de asemenea, din ce în ce mai mult folosite în promovarea vânzărilor.

O resursă naturală populară este lemnul. Această materie primă naturală, regenerabilă, înlocuiește în multe locuri utilizarea materiilor prime finite. Materialul poate fi utilizat pentru diverse afișaje. Pentru o mai bună orientare, produsele durabile din gama noastră sunt etichetate în consecință.

Privire de ansamblu asupra etichetării produselor noastre durabile: 
Etichetare RENA (Renzel Nature) 
Kennzeichnung von Displays aus natürlichen Rohstoffen
Etichetare produse reciclate
Kennzeichnung von recycelten Produkten
Etichetare evitarea ambalajelor
Produkt Kennzeichnung von naturbelassener Verpackung

Display-uri customizate pentru pliante, brosuri si flyere

Display-urile de masă și de podea din gama noastră pregătesc cu pricepere scena pentru posterele, pliantele sau fluturașii dumneavoastră. display-urile sunt disponibile nu numai în diferite modele, ci și în diferite formate standard. Display-urile de podea din lemn sunt disponibile în dimensiunile  A1, A2, A3 sau  A4.

Pentru afișajele de masă, dimensiunile variază de la A4, A5 la A6 sau A7. Dar formate speciale, cum ar fi 1/3 A4 și altele, sunt de asemenea disponibile ca versiuni standard în magazinul online. Oferim cadrul sau suportul potrivit pentru conținutul dumneavoastră publicitar.

Suporturile de masă care pot fi utilizate pe o parte la un unghi optim de citire afișează conținutul dvs. în mod clar la locul respectiv de utilizare. Acestea sunt populare pe perete sau pe mese și tejghele. Afișajele cu două fețe sunt utilizate pentru a se adresa clienților din direcții diferite. Acest aspect este crucial în publicitatea exterioară pentru a atrage atenția unui număr maxim de trecători.

Doriți să vă prezentați informațiile, posterele sau broșurile într-un mod durabil? Standurile noastre de afișare din lemn vă plasează suporturile de imprimare în centrul atenției. Acestea pot fi utilizate atât în aplicațiile staționare, cât și în cele mobile pentru afișarea conținutului. Descoperiți acum standurile noastre de masă din lemn și standurile de podea pentru târgurile comerciale, expozițiile sau prezentările dumneavoastră.

Prezentarea durabilă a mărfurilor cu standuri de prezentare din lemn

Aspectul special și popular al afișajelor din lemn poate fi folosit nu numai pentru prezentarea mediilor tipărite. În calitate de suporturi de produse durabile, afișajele sunt utilizate în diverse industrii. Acestea pot conferi un farmec aparte produselor și pot orienta interesul clienților către anumite bunuri. Acestea devin din ce în ce mai populare ca element de atracție durabilă în sala de vânzări.

Bunurile naturale și regionale, în special, sunt expuse cel mai bine cu ajutorul exponatelor durabile. Display-ul servește ca o extensie a prezentării produsului și, în cel mai bun caz, întruchipează caracteristicile produsului. În plus, suporturile de marfă din lemn contribuie la decorul natural al magazinului.

Produsele ecologice sunt prezentate cel mai bine prin intermediul unor exponate durabile din lemn, hârtie sau carton. Lemnul este un material convingător în acest caz, datorită robusteții, aspectului și senzației sale. Poate fi utilizat nu numai pentru mărfuri mici, ci și pentru mărfuri grele și mai mari. Descoperiți aspectul natural al suporturilor de marfă pentru expunerea produselor și serviciilor dumneavoastră în vederea promovării vânzărilor.


 

Display-uri customizate din lemn pentru PoS

Prin diverse posibilități de producție, oferim, de asemenea, display-uri PoS personalizate. Cu un afișaj adaptat produsului sau mărcii dumneavoastră, vă puteți face publicitate într-un mod nobil și atemporal. Standurile din lemn natural atrag atenția clienților dumneavoastră la punctul de vânzare. La locul respectiv de utilizare, materialul ecologic convinge prin calitate și valoare.


Alegeți lemnul ca materie primă pentru un afișaj de masă sau de podea. În acest fel, un afișaj clar al mărcii poate reflecta caracteristicile produselor dumneavoastră. În general, afișajul poate fi adaptat exact la produsele, marca sau compania dumneavoastră. Prin turnare sau imprimare, afișajul din lemn devine un adevărat punct de atracție.


 

Display-uri din lemn pentru birou

Cu un afișaj din lemn, vă puteți adresa în mod eficient clienților, oaspeților sau vizitatorilor. În timpul procesului de check-out, al servirii sau al așteptării, privirea este atrasă în mod automat de display-ul din lemn. Prin plasarea lor pe masă sau pe tejghea, exponatele din lemn se află la o înălțime confortabilă de vizualizare și într-o poziție centrală.

Un astfel de afișaj din lemn poate atrage atenția asupra anumitor oferte, promoții sau informații. O producție la un unghi optim de citire sprijină, de asemenea, vizualizarea plăcută a conținutului. Ca o tablă, afișajele publicitare pot fi folosite pentru a scrie din nou și din nou. În cazul suporturilor sau al ramei pentru broșuri, conținutul poate fi înlocuit la fel de rapid.

Display-urile din lemn pentru birou contribuie la creșterea gradului de conștientizare în diverse domenii. Ca tablă de meniu în catering, suport de marfă în brutăria regională sau la afișarea de postere, afișele sunt inspirate. Folosiți aspectul rustic natural al exponatelor din lemn pentru prezentarea și amenajarea dumneavoastră.

Per ansamblu, afișajele sunt ideale pentru publicitate sau informare eficienta pe termen scurt. Standurile din lemn pot fi utilizate în multe moduri și pe termen lung pentru promovarea vânzărilor. Prin afișarea de bunuri sau informații, puteți obține puncte în fața diferitelor grupuri țintă. Descoperiți acum potențialul standurilor de masă pentru promovarea vânzărilor dumneavoastră.

Display-uri de sine statatoare din lemn

Standurile de podea și display-urile de podea creează un cadru perfect pentru publicitatea sau informațiile dumneavoastră. Display-urile prezintă produsele sau conținutul la înălțimi diferite, în funcție de stand. Acestea pot fi utilizate pentru publicitate în interior sau chiar pentru publicitate exterioară limitată. Creșteți vizibilitatea ofertelor dumneavoastră pentru clienți și potențiali clienți.

Un afișaj popular pe podea este o tablă de cretă. Acestea au de obicei un cadru din lemn care înconjoară o tablă de scris. Ca standuri de trepied, acestea sunt ideale pentru publicitatea în aer liber și pot fi reproiectate din nou și din nou. Un accesoriu flexibil și utilizabil pe termen lung pentru echipamentul dumneavoastră.

În plus față de acest tip de afișaj de podea, puteți alege din diverse alte modele pentru a expune broșuri, produse sau informații într-un mod durabil. Standurile din lemn pot fi utilizate în mod liber în zona de vânzări, la intrare sau la evenimente. Alegeți între afișajele din lemn care pot fi folosite pe una sau pe ambele părți.

Aspectul natural al display-urilor se potrivește cu orice tip de interior. Granulația individuală face ca fiecare pardoseală din lemn să fie unică. Afișajul durabil poate fi folosit și pentru a sublinia caracterul natural al produselor sau codul de conduită al mărcii dumneavoastră. Descoperiți acum afișajul de podea potrivit pentru utilizarea la punctul de vânzare.

Alegeti o prezentare naturala

Materia primă, lemnul, nu este doar un material de lucru din ce în ce mai popular pentru construcția de clădiri sau pentru inginerie civilă. Această tendință poate fi observată și în promovarea vânzărilor și în producția de bunuri. Proprietățile lemnului, de la procesare la robustețe și aspect, pot fi utilizate în diverse scopuri.

Apelați acum la afișaje durabile pentru a vă expune produsele, publicitatea sau informațiile importante în mod natural și eficient. Descoperiți diferitele produse din gama noastră pentru brandul, instalația sau compania dumneavoastră. Folosiți posibilitățile extinse ale producției noastre pentru a vă personaliza afișajul din lemn.

Alegeți un exponat de masă din lemn sau un exponat elegant de podea din lemn. Doriți să vă faceți publicitate sau să vă informați în formate standard ? Vă oferim soluția potrivită de expunere din lemn.

Doriti informatii suplimentare?

Cerere de oferta »
Close menu
Inapoi sus