Recipient pentru cereale pentru perete si tejghea
Alimentele necesită o manipulare și o depozitare specială în condiții de igienă. Recipientele pentru alimente pot ajuta la depozitarea și prezentarea igienică a produselor. Din acest motiv, recipientele practice sunt utilizate în diverse domenii.
Distribuitoarele clasice de cereale sunt utilizate în principal în hoteluri și restaurante. Poziționate la bufet, distribuitoarele de alimente permit o dozare ușoară pentru o autoservire simpla. Operarea este autoexplicativă, în timp ce deschiderea îngustă asigură mai multă ordine la bufet. Datorită materialului transparent al recipientelor, personalul dumneavoastră poate vedea imediat când conținutul trebuie reumplut.
Pe lângă industria de catering, din ce în ce mai multe recipiente sunt folosite și în magazinele alimentare. Acestea ajută la evitarea reambalării și a risipei în comerțul cu amănuntul, fără a trebui să renunța la o prezentare atrăgătoare. În acest fel, clienții sau personalul se pot servi singuri direct cu diverse articole, cum ar fi boabe de cafea, orez sau fulgi de ovăz.
În funcție de magazinul dumneavoastră, aveți posibilitatea de a alege un distribuitor de alimente cu suspendare pe perete sau ca display de tejghea. Versiunea suspendată pe perete poate fi fixată pe perete individual sau impreuna cu mai multe bucati pe un fel de șină. Acestea dispun de maneta practică de dozare, în timp ce distribuitoarele pentru tejghea sunt disponibile cu sau fără lopatica. În acest fel, este posibilă etichetarea prețului sau a produsului în imediata apropiere.