Inchide
Aplica filtru
12 Articol

Pusher „Push“ - sistemul perfect de pushere pentru PoS

Descoperiți sistemul nostru de pushere "Push". Cu sistemele noastre ''Push'', produsele pot fi întotdeauna plasate la punctul de vânzare exact acolo unde clientul le așteaptă. Chiar în partea din față a raftului.

Creșteți vânzările cu pusherele noastre pentru avansarea produselor și ușurați întreținerea rafturilor pentru angajații dumneavoastră.

Pusherele noastre sunt disponibile în diferite lungimi, disponibile în comerț, cu și fără stoppere. Oferim, de asemenea, două înălțimi diferite pentru stoppere pentru a obține cel mai bun rezultat posibil.

 

Care sunt avantajele folosirii pushereor la PoS?

  • rafturile par întotdeauna pline - clientul se simte pe mâini bune

  • căutare mai ușoară a produselor pentru client - vizibilitate mai bună a produselor

  • reumplere simplă și ordonată, în special pentru produsele cu dată de expirare

  • reducerea costurilor prin eliminarea reportului perpetuu de mărfuri

  • adaptare individuală la produsele individuale (presiune de alimentare diferită, stoppere diferite, îndepărtare mai ușoară)

 

 

Ce forta de impingere se potriveste pentru produsele mele?

Forta necesara de împingere depinde în principal de greutatea și adâncimea produselor. Se pot alege forte de 2N, 4N, 6N, 10N și 14N (Newton). Mai jos am compilat un tabel cu valorile recomandate ale forței de împingere. Valorile indicate presupun un ambalaj neted și suprafețe netede ale produselor și ale rafturilor din metal, sticlă sau lemn.

 

Schubkraftstärken bei Warenvorschubsystemen (Pusher)

Close menu
Inapoi sus