Banda adeziva pentru vitrine frigorifice

Cod produs: 20.2564.2
  • 12 mm sau 19 mm lățime
  • bandă dublu adeziva realizată din folie PP și compus acrilic
  • adecvat pentru lipirea permanentă a șinelor de pret sau a marcajelor în zona frigorifica
  • pentru utilizare în interior și exterior
  • ideal pentru utilizare la temperaturi cuprinse între +10°C și -10°C
  • putere adezivă ridicată pe suprafețe precum oțelul și aluminiul
Detalii produs »

Specificaţie

Culoare alb
Latime 19 mm
Lungime rola 50 m
Versiune 2 fete

Descriere produs

Echiparea zonelor de produse congelate cu șine de scanare, etichete de depozit sau panouri informative cauzează adesea probleme. Lipirea cu ajutorul benzilor adezive convenționale necesită o temperatură normală a camerei și, prin urmare, este dificil de realizat.

Inovatoarea bandă adezivă tesa® 51920 deep-freeze oferă ușurare în acest caz. Este special conceput pentru fixarea permanentă a suporturilor publicitare, a șinelor de scanare și a etichetelor în zonele reci. Banda adezivă albă, cu două fețe, este formată dintr-un suport de folie PP și un compus acrilic și este disponibilă în lățimi de 12 mm sau 19 mm.

Texturile convenționale de bandă adezivă își pierd adesea puterea adezivă la temperaturi sub +10°C. Exact aici începe eficiența benzii de congelare. Tocmai de aici începe eficiența benzii de congelare tesa® 51920.

Această bandă adezivă specială este perfect adecvată pentru utilizarea la temperaturi scăzute de până la -10°C datorită compusului său adeziv special. Beneficiați de rezistența ridicată și de lungă durată a adezivului pe suprafețe precum ABS, aluminiu sau oțel și fixați pe viitor șinele de scanare din zona congelatorului cu ajutorul benzii speciale pentru congelator.
Close menu

View products

Contact

Telefon


Iuliana Gurita
+49 2874910374

WhatsApp


Trimite mesaj pe:
+40 764 888 778

warning

VKF Renzel România
Inapoi sus