Arctic Spring® Filtru de apă

Cod produs: 10.0563.1
Nou
Total valoare produse
0,00 € 100,00 € 150,00 €
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 150,00 €
9,00 € 5,00 € Transport gratuit
Costuri de transport
Nou
  • Pesticidele și substanțele industriale sunt absorbite de până la 99,99
  • încălzește apa fără trepte până la 100 °C în câteva secunde
  • optimizează valoarea pH-ului apei dvs.
  • Filtrele de gust și de bază fac ca apa să aibă un gust natural
Detalii produs »

Specificaţie

Culoare alb
Dimensiune 445 x 250 x 408 mm
Capacitate 3,5 L
Temperatura 0° - 100°C
Consum de energie [W] 40 W
Echipare Cu modul de boiler de apă pentru încălzire
Tipuri de dotari Inclusiv set de filtre preinstalat
Greutate 11,5 kg

Descriere produs

Filtrul de apă Arktisquelle purifică complet apa printr-un proces de filtrare în mai multe etape. Pe lângă numeroși poluanți și toxine, sunt filtrate și mineralele. Sarcina principală a apei în organism este, printre altele, transportul substanțelor nutritive, alimentarea celulelor și a țesuturilor și diverse procese de detoxifiere și excreție. Pentru a putea îndeplini aceste sarcini în mod optim, apa trebuie să fie cât mai pură posibil. Apa nu are sarcina de a furniza organismului substanțe nutritive; acest lucru este realizat printr-o dietă completă.

Exemplu: Necesarul zilnic de potasiu este de aproximativ 4000 mg pe zi, în timp ce o sticlă de apă minerală conține aproximativ 0,5 - 18 mg pe litru. Așadar, ar trebui să beți aproximativ 220 de litri de apă pe zi pentru a vă acoperi necesarul de potasiu. Pe de altă parte, un cartof fiert conține deja 443 mg/100g de potasiu.

Ce deosebește Arktisquelle de alte produse?

Arktisquelle combină performanța prețului cu ușurința de utilizare; cele mai eficiente procese de filtrare și rafinare se întâlnesc cu un aspect modern. Gustul apei Arktis este deseori descris ca fiind unic și neted, lucru pe care îl obținem prin intermediul filtrului nostru de gust și de bază, care completează experiența de băut a apei și optimizează valoarea pH-ului. În plus, cu Arktisquelle aveți întotdeauna o imagine de ansamblu asupra calității actuale a apei și puteți încălzi continuu apa până la 100°C în câteva secunde.

Cum poate fi încălzită apa cu Arktisquelle?

Cu Arktisquelle, puteți încălzi apa pură în mod continuu până la 100°C. Totul este controlat de o supapă de trecere integrată. Totul este posibil datorită unui încălzitor de flux integrat, mai rapid decât orice ceainic. Setarea individuală a temperaturii este posibilă în trei moduri de stocare, fie că este vorba de ceai, mâncare pentru copii sau cafea.


Close menu

View products
Inapoi sus